SÅ TJÄNAR DU PENGAR TILL KLASSEN OCH FÖRENINGEN

Tjäna pengar till klassen eller föreningen

Letar du efter ett tryggt och säkert sätt att tjäna pengar till klassen och föreningen? Då ska du verkligen kolla vidare på denna sidan. Vi har samlat alla smarta och enkla sätt som du kan tjäna pengar till skolklassen och en förening.

Nedan kan du se det populäraste sätten som andra skolklasser har tjänat pengar på, och hur du kan göra för att lyckas bättre. Detta är ett utav det bästa sätten för föreningar och skolor att engagera både idrottsutövande barn, och skolbarn till att samla ihop pengar till kupper och skolresor. Allt som oftast krävs är att någon bara tar tag i det, och sedan brukar barnen själva visa ett enormt stort eget intresse i detta!

Tjäna pengar till klassen med Delikatess Kungen

Delikatess Kungen är våran nummer #1 när det kommer till att tjäna pengar åt klassen och föreningen. Det som vi gillar så mycket med dem är att det är så otroligt lätta produkter att sälja. vi har själva sålt dessa produkter, och det finns verkligen något åt alla i deras sortiment. Det är näst intill omöjligt för någon att säga att det inte finns något i deras sortiment som dem inte kan köpa för att dem inte gillar utbudet. Att du också år bra provision är ytterligare en anledning till varför vi gillar dem så himla mycket.  Detta är en produkt som kan säljas året om, och är troligtvis den som man få mest sålt av. Sedan har dem också väldigt goda saker, så det är lätt att köpa på sig själv lite vilket hjälper barnen och deras klass!  

Tjäna pengar till föreningen med Tulpan Kungen

Tulpan Kungen är kanske den tjänsten du kan tjäna mest pengar på, och är en av våra absoluta favoriter. Det är väldigt bra förtjänst på att sälja blommor, och detta får klassen också ta del av. Det ända som är lite synd är att detta är en väldigt säsongs relaterad produkt, vilket gör att det inte alltid går att sälja den. Men vankar det resa på våren och sommaren med klassen så är detta kanske det bästa valet av alla försäljningstjänster åt klasser som vill tjäna pengar på att sälja saker.

Sälja kakor med Kakservice

Kakservice är en riktig klassiker inom detta att tjäna pengar som klass och förening, och det är nog få vid detta laget som inte haft en ungdom knackande på sin dörr som sålt kakor från Kakservice. Man har varit igång i en herrans massa år, och är kanske den mest använda försäljningstjänsten när det kommer till att sälja en produkt för att tjäna pengar till klassresan. Detta är trots allt en produkt som nästan alla använder, och det är bra provision åt klassen för varje kakburk som man lyckas sälja.

Sälj kaffe med Kaffekassan

Kaffe Kassa är likt det andra försäljningsföretagen ovan till för föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar på att sälja kaffe. Detta är en produkt som nästan varje hushåll köper, vilket gör det till en otroligt lättsåld produkt för barnen. Vi har själva en gång i tiden sålt deras produkter med stor framgång, och skulle rekommendera dem starkt. det ungefärliga beloppet klassen tjänar på att sälja kaffe varierar naturligtvis mycket, men cirka 15.000 kr för en skolklass är ganska vanligt. Men för dem som verkligen ger sig fanken på en långresa så finns det stora pengar klassen eller föreningen kan tjäna på att sälja kaffe.

Välkommen till TjanaPengar.net

Klicka här för att se bästa guiden!