SÄLJ FRUKTER OCH BÄR DU PLOCKAT & TJÄNA PENGAR

Sälj-frukter-och-bär-för-att-tjäna-pengar

Här hittar du alla våra guider i hur du kan tjäna pengar på hemsidor & e-handel. Vi har har själva lyckats allra bäst i just denna kategori, vilket också gör det till den som vi gillar mest. Med lite mera kunskap inom hemsidor, och hur dem fungerarar så finns det inga begränsningar på hur mycket pengar du kan tjäna på hemsidor.

Faktum är att det flesta tror att det är svårare än vad det är att tjäna pengar på en hemsida, vilket det faktiskt inte är. Vi skulle nästan vilja påstå att just denna vägen är den absolut säkraste och enklaste vägen för att börja tjäna pengar online. Endast din egen fantasi och vilja till att lära dig mer om e-handel & webbplatser avgör hur mycket du kan tjäna!

Studier visar att det frisläpps Oxytocin när vi plockar frukter och bär, vilket får oss att må bra. Varför inte kombinera detta med att tjäna lite extra pengar. Kolla in fruktkartan.se och och hitta platser i din stad där du kan hitta gratis frukter att plocka. Ställ sedan ut på en välbesökt plats med en lapp och ett swishnummer under och be om 10 kr per päron eller äpple. Kanske känner du redan till ett bra kantarellställe eller smultronställe du kan utnyttja? Eller höra om du kan få plocka frukt hos grannen.

Vilka bär tjänar man mest på?

 1. Krusbär – 
 2. Vinbär – 
 3. Björnbär – 
 4. Hallon –
 5. Blåbär –
 6. Jordgubbar –

Vilka frukter tjänar man mest på?

 1. Körsbär – 
 2. Plommon – 
 3. Päron –
 4. Äpple – 
 5. Vindruvor – 
Välkommen till TjanaPengar.net

Klicka här för att se bästa guiden!