KÖP OCH SÄLJ SAKER FÖR ATT TJÄNA ENKLA PENGAR

Sälj-andras-saker-och-tjäna-pengar-på-det

Köp och sälj olika saker är ett utav det enklaste sätten att komma igång och tjäna pengar, men det kräver en del träning innan man bemästrar detta helt och hållet. Hela grejen med att tjäna pengar på att köpa och sälja saker, är att du ska också hitta någon som helst vinst på det. Och det är här det gäller att ha ganska mycket fingertoppskänsla när man väljer ut produkter.

Så nedan har du en hel guide i hur du kan kan förbättra dina chanser att tjäna pengar på att köpa och sälja saker. Detta är en fullständig guiden för dig som vill bemästra köp & sälj marknaden!

Så flippar du andras saker och tjänar pengar

Har du hyfsad koll på mode, märkeskläder och trender? Kanske är kan du bli den ultimata ”flippern”, som man brukar säga på engelska. Gå runt i second handbutiker och se om du kan hitta billiga kläder eller andra varor som du sedan kan sälja dyrare på nätet (se tips nummer 1). Samma sak gäller online, men där finns fler som har bra koll. Här är det framförallt samlarobjekt som man bör specialisera sig på för att göra stora pengar. Det gäller att ha koll på alla plattformar där man kan köpa och sälja. Kanske kan du hitta en jättedyr gammal leksak för bara några kronor. Jag har själv försökt få tag på en speciell typ av lego, men en enda legobit kan kosta 100kr, vilket kan göra det riktigt lukrativt om man lyckas få tag på ett helt sett. Man kan i Sverige också köpa övergivna förråd med saker i och sedan sälja det man hittar. Nackdelen är att man här kan gå med förlust, varför det ej rekommenderas som en bra tjäna pengar metod.

Läs också: Hur du tjänar pengar på att sälja dina gamla saker!

Tjäna pengar genom att sälja andras gamla prylar.

Många orkar oftast inte ta tag i att sälja sina prylar. Men det är enkelt och kan vara rätt så kul liksom vi skrev om i tips nummer 1 om hur man tjänar pengar. Fråga vänner och släktingar om de har något som de hade tänkt att göra sig av med. Har du tur så motiverar du dem till en storrensning och kanske får du chansen att sälja en del av det som de ej värderar så högt. Vissa vill ha hjälp med att gå igenom vad de ska sälja. Du skulle kunna tjäna extra pengar genom att slå två flugor i en smäll och sälja tjänsten att hjälpa andra att slänga onödiga prylar. Det svåra är då att hitta dessa personer. Det enklaste är kontakter, men att göra reklam för det på Facebook, Instagram eller Google skulle kunna fungera utmärkt (detta kräver dock lite planering och är svårt att få till samma dag). Om du är frekvent besökare på återvinningscentraler kan du också ha flyt här och ibland göra riktiga kap. Ofta är det dock förbjudet att ta något som någon redan slängt; det är bättre att prata med ägaren direkt när de är på väg att slänga varan. För mer inspiration kring hur du ska sälja varorna se tips nummer 1 ovan.

Välkommen till TjanaPengar.net

Klicka här för att se bästa guiden!