SÅ TJÄNAR DU PENGAR PÅ ATT SÄLJA JULTIDNINGAR

Tjäna-pengar-på-att-sälja-jultidningar

Jultidningar är ett klassiskt sätt att tjäna pengar på, och vi är många som har sålt dessa tidningar genom åren. Anledningen till att detta har blivit ett populärt sätt att tjäna pengar på, är att det främst är till för barn. Som barn och ungdom är det annars ganska svårt att hitta ett sätt att tjäna pengar på, men detta är ett bre och enkelt alternativ.

Nedan har vi satt ihop en lista med det bästa tipsen på hur du ska sälja jultidningar så du får sålt mera tidningar, men även vilka förlag du ska välja. Alla förlag har sina för och nackdelar, så i slutändan handlar det mest om vilken som har roligast premier just detta året!

5 Enkla tips på hur du säljer mera jultidningar och tjänar mera pengar!

Här är våran lista med det 5 bästa tipsen för barn och ungdomar som vill sälja jultidningar och tjäna mera pengar. Dessa tips baseras på våra egna erfarenheter från när vi själva var ungdomar och sålde jultidningar. Hur bra tips du än får av oss handlar mycket om hur många dörrar man plingar på, för det kommer öka dina chanser att sälja mera och tjäna mera pengar!

  1. Var tidigt ute – Det är otroligt viktigt att du är tidigt ute och säljer dina jultidningar, och inte gör misstaget som många andra gör och är ute i november. Ju tidigare du börjar att sälja, ju mindre chans är det att dem du knackar på hos har redan köpt av någon annan. Jultidningskatalogerna brukar komma redan i augusti, och det är inte för tidigt att börja sälja då. Många tänker att ingen vill köpa jultidningar för att det är för långt ifrån jul, men då förstår man inte varför någon ens köper jultidningar från första början. Dessa tidningar är inte billiga, utan enda anledningen till att någon köper är för att man vill stödja att barn är duktiga och försöker tjäna pengar. Svårare än så är det inte, och detta är något som många missförstår helt och tror att det handlar om själva jultidningarna.
  2. Välj efter prylar man får – Något som är ganska typiskt är att föräldrar lägger sig i vilken utav förlagen som barnet ska sälja för, och detta gör dem för att dem tänker att det ena förlaget har bättre tidningar och böcker. Detta är helt fel approach på det, eftersom att dem som köper jultidningar av barn köper inte av denna anledning. Dem köper för att det är ett barn som säljer, så det är bättre att barnet får välja helt själv förlag den vill sälja för. Då kommer den att välja det förlag som har roligast prylar som den vill ha, vilket också kommer betyda att dem kommer hålla sig mera motiverade.
  3. Förbered barnet på många NEJ! – Alla barn blir alltid tillsagda att dem ska vara artiga när dem säljer jultidningar, vilket är naturligtvis bra. Men många missar att förbereda barnen på att dem kommer få många nej, och att det bara är att skaka av sig detta och fortsätta knacka på nästa dörr. Det är nämligen inte så kul att få 10 raka nej, och kan få vem som helst att ge upp. Därför är det viktigt att få barn som lätt kan få för sig att nästan alla kommer att köpa av dem att förstå att det inte är fallet.
  4. Gå inte flera ihop – Naturligtvis är det mycket roligare att gå ett kompisgäng ihop och sälja, men det kommer bara göra att färre kommer vilja släppa in barnen för att köpa, och dessutom kommer dem bara köpa väldigt lite av varje barn. Man kommer få väldigt många fler som vill köpa av barnet, och för högre summor per kund än om det är flera.
  5. Gå inte för sent på kvällen – Det är mycket bättre att gå runt att knacka på eftermiddagen än på kvällen, då många inte vill öppna dörren när det är mörkt ute och det är kväll. Framför allt det äldre som oftast också är dem som köper, är inte så sugna på att släppa in folk i sitt hem sent på kvällen. Även barnfamiljer vill inte ha någon okänd knackandes på dörren efter kvällsmaten, och detta skapar bara irritation istället.
Välkommen till TjanaPengar.net

Klicka här för att se bästa guiden!