LÄR DIG TJÄNA PENGAR SOM FRILANSARE ONLINE

Jobba-som-frilansare-och-tjäna-pengar

Att jobba som frilansare och tjäna pengar har blivit otroligt enkelt idag, och det finns lösningar för det mesta nu förtiden. Det finns bland annat ett par stora plattformar där det som utför jobb som frilansare, och dem som anlitar frilansare för jobb samlas. Utöver detta finns det också företag som tar hand om alla bokföring, så du slipper öppna företag och istället kan fokusera på det du är bra på.

Så vi har satt ihop en hel guide på denna sidan om hur du kommer igång, och hur du kan lösa detta med skatter när du börjar tjäna pengar som frilansare. Det har aldrig varit enklare än idag att sälja sina tjänster på nätet, och det är otroligt lönsamt dessutom.

Här är det bästa plattformarna för dig som är frilansare och vill sälja din tjänster!

Nedan har du några utav det plattformar som vi rekommenderar till alla som vill börja med att frilansa på nätet. Dessa tjänster är det absolut största på nätet, och det tjänster som flest känner till. Det är trots allt viktigt att det är plattformar som folk hittar till, så att du har någon att sälja dina tjänster till. På dessa plattformar samlas frilansare och dem som vill anlita frilansare från hela jordklotet.

Fiverr.com

Fiverr är enligt oss och många andra den absolut bästa plattformen för alla frilansare i hela världen, och detta beror främst på att dem har både mycket besökare och lätta att komma igång med. Till skillnad från många andra tjänster som är till för frilansare så går det otroligt snabbt att komma igång, och du behöver inte göra massa prov innan du kan komma igång som det är på flera av det andra tjänsterna. Att man har lägst avgifter av tjänsterna gör att du får över mer till dig, och behöver inte skänka bort så mycket av dina tjänade pengar.

På Fiverr kan du både anlita frilansare, men också lägga ut dina egna gig, och det brukar inte ta speciellt lång tid innan du har en som vill anlita dig. Och utbudet utav tjänster som du får lägga ut på Fiverr är enormt, där det flest förvisso är kopplade till att hjälpa någon med något digitalt. Bland det mest populära sakerna är bland annat fotoredigering, videoredigering och att bygga hemsidor åt andra. Så har du någon utav dessa skills så kommer du ha fullt upp snart. Men även textskrivare och voice over artister är väldigt frekvent anlitade på Fiverr.

Freelancer.se

Freelancer är i mångt och mycket väldigt likt Fiverr, men den största skillnaden är att det är mer till för dem som vill anlita frilansare. Det beror på att det som lägger ut projekt är omvänt mot Fiverr kan man säga, där den som vill ha något utfört lägger ut projekt istället för den som kan utföra något lägger ut giget. Men även detta är en super bra tjänst, och du kan även på Freelancer lägga ut dina kunskaper, men det går trögare att sälja sina tjänster där.

En annan nackdel med Freelancer är att dem tar högre avgift än vad Fiverr gör, vilket gör att det blir mindre kvar till dig. Men publiken är även här global, och ofta får man in arbeten från människor runt om i hela världen. En fördel med Freelancer är att man har börjat satsat på den svenska marknaden, och har en översatt hemsida på svenska.

Ta betalt för din tjänster som frilansare utan att behöva starta ett nytt företag!

Cool Company är ett grymt företag som hjälper dig som vill jobba som frilansare att ta betalat utan att ha företag, vilket kan vara bra i början. Det är nämligen i början som många tappar glöden, och oftast då för att man tycker det är krångligt att ha ett företag. Med Cool Company kan du ta betalat precis som en företagare, men du behöver inte hålla på med deklaration och skatter. Cool Company tar hand om allt sådant arbete, och allt du behöver göra är att ta betalt för dina utförda tjänster och frilansjobb. För detta tar dem några ynka procent av din förtjänst, vilket är otroligt lite för att slippa både starta företag, bokföring, revisor och all annan huvudvärk som det kan vara med att driva eget företag.

Välkommen till TjanaPengar.net

Klicka här för att se bästa guiden!